NOVINKA! EMSLim NEO+

Radi by sme Vám predstavili novinku v našom salóne. Ide o revolučné neinvazívne tvarovanie  tela prístrojom EMSLim NEO+, ktoré ako prvé spaľuje tuk a zároveň posilňuje svaly. 

AKO A ČI TO FUNGUJE, AKÉ VÝSLEDKY SA DAJÚ DOSIAHNUŤ SA POZRIEME NIŽŠIE:

ČO JE EMSlim NEO+?
Ide o zariadenie určené na neinvazívne ošetrenie tela zamerané na redukciu tuku a tonizáciu svalov. Na to EMSLim NEO+ využíva vysokointenzívnu elektromagnetickú (HIFEM+) a  rádiofrekvenčnú energiu. Súčasne sa  buduje svalstvo a odstraňuje tuk.

AKO TO CELÉ FUNGUJE?
Počas ošetrenia sú rádiofrekvenčné a vysokointenzívne elektromagnetické energie aplikované na cieľovú oblasť prostredníctvom aplikátora, ktorý môže byť takmer kdekoľvek ma tele, vrátane stehien, nadlaktia, bruška a bokov.

Rádiová frekvencia zahrieva svaly, podobne ako by ste sa mali zahriať pred tréningom. Pripravuje svaly na vystavenie stresu, takže sú vnímavejšie na liečbu. Za menej ako 4 minúty sa dosiahne optimálna teplota na to, aby sa tukové bunky natrvalo poškodili, čo umožňuje telu ich odstraňovať bežnými metabolickými procesmi.

Energia HIFEM+ funguje tak, že sťahuje svalové vlákna, podobne ako pri cvičení, ale s oveľa väčšou intenzitou, ktorú cvičením nie je možné dosiahnuť. Tento extrémny stres spôsobuje , že sa svaly prispôsobujú zväčšovaním svalových vlákien a buniek, čo vedie k zvýšeniu objemu svalov.
ems fotojpg
NAOZAJ TO FUNGUJE?

Klinické štúdie preukázali, že ide o "úplnú zmenu hry v oblasti posilňovania, spevňovania a zmenšovania". Prístroj skutočne redukuje tuk a to až 30% a o 25% zvyšuje svalovú hmotu. Každé jedno ošetrenie je ekvivalentom vykonania 30 000 drepov alebo brušákov, ktoré sú však zamerané na svaly hlbším  a intenzívnejším spôsobom, aký nedosiahne žiadny tréning v posilňovni. Energie, ktoré sú aplikované počas liečby, zasahujú hlbšie do vašich svalov, pomáhajú budovať tonus a odstraňovať tukové bunky. Štúdia uviedla, že liečba môže pomôcť zlepšiť vašu zvyčajnú wellness rutinu a pomôcť dosiahnuť požadované výsledky rýchlejšie ako typické cvičenie. Tiež si všimli, že liečba bola bezbolestná, len s "čudným" pocitom, keď sa svaly stiahli, plus s pocitom tepla.

Recenzovaní, ktorí vyskúšali ošetrenie si všimli menej tuku na bruchu, pričom svaly vyzerali viac spevnené už po druhom ošetrení. Všimli si tiež, že pri cvičení sú celkovo silnejší.

martin1jpg

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY?

Prakticky neexistujú žiadne vedľajšie účinky. Ide o nechirurgické a neinvazívne ošetrenie, bez potreby prestojov po liečbe. Niektorí klienti hlásia po liečbe mierne začervenanie, modriny, mierny opuch. Sú menšie a netrvajú dlhšie ako 48 hodín. Väčšina klientov však vôbec nepociťuje žiadnu citlivosť po ošetrení.

AKO DLHO VYDRŹIA VÝSLEDKY?
Výsledky ošetrenia EMSLim NEO+ môžu byť trvalé, pokiaľ je po liečbe zachovaný zdravý životný štýl. Rozbité tukové bunky sa už samy nevrátia. vyvážená strava a pravidelné cvičenie vám môžu pomôcť udržať si vyrysované telo natrvalo. Prvé výsledky sú viditeľné zvyčajne okolo 4 týždňov po ošetrení a budú sa rozvíjať až do troch mesiacov po ošetrení, kedy je možné vidieť optimálne výsledky.



zuza3jpg